EM i Fontainebleau med to danske medaljer

16-07-2018 08:06

Søndag aften blev der sat punktum for EM for children-, junior- og ungryttere i dressur, springning og military, der blev afviklet i franske Fontainebleau. For Danmark resulterede EM-stævnet i to holdbronzemedaljer

Copyright Ridehesten.com
Jade Schlichting og Tirs Luckyson.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For de danske children-, junior- og ungryttere har EM 2018 i dressur, springning og military givet et væld af gode og meget lærerige oplevelser, og det har også kastet to holdmedaljer i bronze af sig. Nemlig til juniorrytterne i dressur og ungrytterne i springning, der gjorde deres landstrænere Dennis Fisker og Bo K. Møller og resten af den danske ridesport mere end stolte.

I weekenden er der blevet redet om de individuelle medaljer, og her har stærke ridenationer som Tyskland og Holland sat sig på de fleste medaljer.

I søndagens kürfinaler på dressurbanen havde Danmark to juniorryttere med i medaljekampen, og det blev til en 11. plads til Louise Christensen og en 13. plads til Maria Mejlgaard Jensen. I alle tre aldersklasser i dressur gik de individuelle medaljer til hollandske og tyske ryttere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På springbanen resulterede gårsdagens individuelle finale for juniorrytterne i en dansk 24. plads til Philippa W. Linde, mens ungrytterne Christina Nielsen og Jessica Toelstang sluttede som nr. 19 og 20 individuelt. Engelske ryttere tog juniorguld og ungryttersølv, men det blev til to individuelle bronzemedaljer for Irland.

For militaryrytterne sluttede holdkonkurrencerne søndag, hvor det danske ungrytterhold sluttede på en flot sjetteplads.

Se alle resultater fra EM i Frankrig HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen