EM-ponyen Dream of Dornik bliver i Danmark

13-09-2020 14:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Der er fuld gang i salget af de danske dressurponyer. EM-ponyen Lykkehøjs Dream of Dornik bliver på danske hænder, når tøjlerne snart overtages af Jasmin Struntze Torp

Copyright Ridehesten.com
Nathalie Thomassen og Lykkehøjs Dream of Dornik til Equitour 2019. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For blot et par uger siden var Nathalie Thomassen og Lykkeshøjs Dream of Dornik med til at vinde holdsølv ved EM i Ungarn efter en særdeles flot indsats fra de danske ponydressurryttere. 

I dag kan Eurodressage.com så fortælle, at Lykkehøjs Dream of Dornik er blevet solgt. Den 11 år gamle Dansk Sport Pony-vallak efter Melli's Dornik/ Monika (opdr. Cupkehof's Winobert) skal fremover rides af den unge danske ponyrytter Jasmin Struntze Torp. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ponyen blev faktisk allerede solgt tilbage i juni, på grund af den store usikkerhed som corona-pandemien gav for den internationale stævnesæson. Men da det blev klart at EM i ponydressur blev en realitet, var Jasmin Struntze Torp meget venlig og lod Nathalie Thomassen ride sit sidste internationale mesterskab på sin superpony. 

I denne weekend rider Nathalie Thomassen og Lykkehøjs Dream of Dornik så deres sidste mesterskab sammen. Det er til Agria DRF-mesterskab i dressur for klubhold på pony hos Frederikshavn Rideklub. Her rider de ovenikøbet på hold for Herning Rideklub, sammen med Jasmin Struntze Torp, som rider på Ine. 
Og det stærke hold fører indtil videre konkurrencen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen