EM: Værdifuld erfaring til Mathias

03-09-2023 14:46

Annika Knudsen Lorentsen

Et flot EM for Mathias Nørheden Johansen sluttede i dag med en pæn tur i den første runde af den individuelle finale, og den 29-årige dansker slutter som nr. 24 ved sit første seniormesterskab

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 i EM-finalen 2023. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas har haft et særdeles succesfuldt EM i Milano, Italien i denne uge. I dag bød på den individuelle finale for den danske ekvipage, der som én ud af fem danskere ved mesterskabet lykkedes med at sikre sig en plads i blandt de bedste, som fik adgang til dagens konkurrence. 

Mesterskabet startede med en flot fejlfri runde for Mathias, mens han på anden dagen havde to nedslag. Fredag leverede han endnu en god runde med ét nedslag, mens dagen i dag endte med tre lette nedslag på en bane, hvor langt de fleste ryttere havde flere fejl. 

Selv fortæller Mathias, at han er godt tilfreds med sit første seniormesterskab, hvor han har fået mulighed for at få værdifuld erfaring til forhåbetnligt fremtidige mesterskaber og større stævner. 

– Det har været et rigtig godt mesterskab, og jeg er overordnet rigtig godt tilfreds, fortæller Mathias, som i videoen nedenfor sætter flere ord på mesterskabet. Mathias slutter som nr. 24.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen