Emma Grubbe vandt 2-stjernet military

27-06-2022 08:29

Annika Knudsen Lorentsen

Ved landsstævnet hos Kirstineholm Rideklub var det Emma Malou Grubbe der vandt den 2-stjernede klasse. Afgørelsen faldt i terrænet, hvor hun var den rytter der kom igennem med færrest fejl

Copyright Ridehesten.com
Emma Malou Grubbe med en anden hest tilbage i 2019. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en krævende terrænbane for de ryttere der red den 2-stjernede klasse ved Kirstineholm Rideklubs militarystævne i weekenden. 

Sejren gik til Emma Malou Grubbe med Rihanne e. Rock Forever I/ Rubinstein (opdr. Frode Herlov), som gennemførte de tre discipliner med samlet 48,4 strafpoint. Hun var den der fik færrest fejl i terrænet, hvor hun gennemførte med 8,8 strafpoint. Andenpladsen gik til Morten Haugaard med Moneypenny e. Solos Landtinus (opdr. Louise Gade Krüger), som sluttede med 51,5 strafpoint i alt. 

I ponyrytternes CNCP1* blev det Liva Emilie Grubbe der tog sejren. Det gjorde hun i sadlen på AC-Star Quickie af Engvang e. Skatholm Thunder Ball/ Skousboe Morning Rock (opdr. AC Schou-Lund) med samlet 42,1 strafpoint. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I CNC100 var der kun fem ekvipager ud af de 13 der gennemførte alle discipliner, og bedst af dem var Sissel Schult med Galaxy Lightfoot e. Grand Galaxy Win/ Solos Landtinus (opdr. Annette Lyngs og Torben Damsbo). Andenpladsen gik til Tine Bach med Lajgårdens London e. Lordanos/ Briscar (opdr. Karina Josefsen), mens Mia Rejnholdt Carøe med Holy's Bally tog tredjepladsen. 

 Ved stævnet blev der desuden afviklet en række distriktsstævneklasser. 

Alle start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen