En æra er forbi: Team Cabe er solgt

12-06-2022 15:53

Trine Askjær-Jørgensen

Ejerne af Team Cabe i Ringsted på Midtsjælland har valgt at sælge stedet, der bl.a. igennem en årrække har huset Ringsted Sports Rideklub. Klubbens bestyrelse har indkaldt til bestyrelsesmøde for at drøfte, hvad der nu skal ske

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det yderst veletablerede ridecenter i Ringsted på Midtsjælland, kendt som Team Cabe, er solgt. Team Cabe er kendt blandt de fleste i hesteverdenen inden for avl og sport og har igennem mange år været rammen for flere kåringer og skuer, samtidig med at det også er på Team Cabe, at Ringsted Sports Rideklub har holdt til i rigtig mange år.

Ejerne Brit Beck & Michael Moeberg valgte for snart 4 år siden at sætte ridecentret til salg. Ridecentret er bygget op gennem 25 år og står nu som et særdeles flot rideanlæg. Som nævnt er stedet kendt for de talrige avlsarrangementer og for den tilknyttede rideklubs mange stævner, hvor højdepunkterne gennem de seneste år har været landstævnet med DRF Dressurmesterskaberne for juniorer og ungryttere.

Efter 25 gode, sjove og spændende år, er det for ejerne på tide at hive teltpælene op og begynde et nyt liv, mens tiden, alderen og helbredet stadigt er til det. Naturligvis er det meget bevægende og vemodigt, at det nu er en endelig realitet, men her i livet er man nødt til at træffe nogle valg og slå til, hvis mavefornemmelsen siger det, og det er det ridecentrets nuværende ejere har valgt at gøre.

Copyright Ridehesten.com
Team Cabe har gennem tiden været værter for mange avlsarrangementer bl.a. følskuer. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridecentret er solgt til Dansk Kennel Klub via ejendomsmægler Pernille Sams, og hvad deres helt specifikke planer med stedet er står stadigt hen i det uvisse, men der er ingen tvivl om, at rammerne for et stort flot og centralt hundesportscenter er til stede. Dansk Kennel Klub overtager ridecentret pr. 01. oktober 2022 og vil lave et stort træningscentret a la det, de har på Vilhelmsborg ved Aarhus.

Team Cabe afholder stadigt deres årlige ridelejr, og Ringsted Sports Rideklub når også at afholde deres landsstævner i dressur 18.-19. juni  samt 26.-28. august, hvor der afholdes DRF Mesterskaber for juniorer og ungryttere samt U25 og pararyttere.

Det forlyder, at Ringsted Sports Rideklubs bestyrelse har indkaldt til bestyrelsesmøde i den kommende uge for at drøfte eventuelle muligheder for at fortsætte klubbens engagement et andet sted, eller om det skal ende med en klubopløsning. Udfaldet af bestyrelsesmødet vil blive offentliggjort snarest muligt, forlyder det via det sociale medie Facebook.

Team Cabe's opstaldere, rideskolens elever samt klubbens medlemmer er som de første underrettet om salget af ridecentret.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen