En dejlig første stævnedag på Esbjerg og Omegns Rideklub

03-04-2022 06:21

Christine Krogh Frausing
Skribent

Første dag ved Esbjerg og Omegn rideklubs landsstævne er veloverstået, hvor der blev vist en masse fin voltigering, og hvor hyggen og samværet var højt på dagsordenen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Anette Bor Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Esbjerg og Omegn Rideklub er i denne weekend værter for et landsstævne i voltigering, hvor der er stor opbakning fra de danske voltigører.

En masse flot voltigering er i går blevet vist, hvor blandt andet Sheena Bendixen og hendes longefører, Lasse Kristensen har stillet til start med Klintholms Ramstein. Sammen tog de førstepladsen i damernes individuelle 3* klasse. Sheena scorede totalt 7,860 point, imens Nanna Drab Christensen kom lige efter, med hendes 7,004 point. Tredjepladsen gik til Anna Viktoria Bruun Damm, der i alt scorede 6,570 point. 

Voltigeringverdenen er en stor familie, og det ses da også når de - til forskel for alle andre ridesportsdiscipliner, afholder fælles spisninger, for at kredse om sammenholdet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

En spændene dag i vente

I dag bliver en spændene dag på Esbjerg og Omegn Rideklub, både fordi der er endnu en stævnedag med masser af smuk voltigering, men også fordi, der skal afholdes VM-holdturnerings kvalifikation. Turneringen går i alt sin enkelthed ud på, at skaffe så mange point som muligt til sit hold, og det gør man ved at stille til start i en masse forskellige ridediscipliner, som er en del af turneringen.

I morgen er der 3 hold der stiller til start, og du kan se dem, samt alle de andre dygtige voltigører, gennem hele dagen i morgen, på Esbjerg og Omegns Rideklub.

Se start- og resultatlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen