En kæmpe oplevelse for ponyrytterne

12-08-2022 14:16

I dag blev der afviklet Mustang Pony Trophy under VM i Herning, og det var en helt særlig oplevelse for de danske ponyryttere

Copyright Ridehesten.com
Palma Sofie Jansson-Christensen sejrede i dagens Mustang Pony Trophy. Foto: Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mustang Pony Trophy er to nationale klasser under det kæmpe event til VM i Herning. Den første klasse blev afviklet i dag, og Ridehesten tog en snak med sponsoren af disse to klasser samt dagens vinder.

I alt var der 18 ryttere til start i den 120 cm store ponyklasse, og det lykkedes fire ryttere at ride fejlfrit. Af de fire ryttere blev det kun 10-årige Palma Sofie Jansson-Christensen der trak det længste står, da hun med Bodyssee des Avelines stoppede tiden på 61,95 sekunder, hvilket var næsten fire sekunder hurtigere end klassens nr. to.

Her kan du høre Palma fortælle om dagens oplevelse:

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Andenpladsen gik til Loke Kriegel med Yellowriver Black Magic, der fik stoppet tiden på 65,46 sekunder foran Karla Baad med Attos des Mottes. Hendes tid var 68,43 sekunder, hvilket var 5 sekunder hurtigere end klassen sidste fejlfrie rytter, Milla Wichmann Duus på Sokrates Optimus. Femtepladsen gik til Anne-Louise Ravnsbo med Shamrock de Gite, der som eneste rytter i klassen fik 4 fejl.

Men hvorfor er der overhovedet to nationale ponyklasser til dette VM i Herning, hvor der ellers kun er store heste til start? Hør Nils Jansson fra Mustang og sponsor for Mustang Pony Trophy fortælle mere om hvorfor, han har valgt at støtte de to ponyklasser her:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen