En sjældent udbudt perle af et hoppeføl (video)

23-10-2021 09:11
Avl

Det er i dag, du skal placere dig endelig, hvis du skal sikre dig et af de 20 fremragende føl i DWB World Cup Foal Auctions kollektion som for eksempel den sjældent udbudte perle, vi fortæller lidt om her. Du kan byde online men også deltage ved den fysiske auktion i dag ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
Det bevægelsesstærke hoppeføl Felicia efter tophingsten Vitalis er trukket på verdenshingsten Blue Hors Don Schufros helsøster. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen af 20 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, der alle er nøje udvalgt på type, funktion og afstamning.

Blandt dressurhoppeføllene er det en stor fornøjelse for auktionsudvalget at kunne præsentere en sjældent udbudt afstamning. Det veludviklede, storrammede og meget harmoniske hoppeføl Felicia, der viser sig stolt i tre naturlige, smidige og taktfaste gangarter, efterlader et stærkt indtryk af stort overskud og høj kvalitet.

Hendes far er den internationalt respekterede hingst Vitalis, hvis helbror My Vitality lige har vundet DRF's 4-års championat. Moderen er den vidunderlige Fabina, der som 3-års var Årets hoppe i oldenburgerforbundet og er mor til flere kårede hingste og højtpræmierede hopper i lighed med sine helsøstre, der alle er mødre til topheste, og de fleste er hingstemødre til bl.a. elitehingsten Sunny-Boy, Grand Prix-hesten Blue Hors Zatchmo m.fl., og Fabina selv er mor til de kårede Grand Prix-hingste Blue Hors Veneziano og Tailormade Red Rebel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fabina og hendes fantastiske helsøstre er alle efter århundredehingsten Donnerhall, og de er helsøstre til inden ingen end verdenshingsten Blue Hors Don Schufro!

Der blev åbnet for bud torsdag den 21. oktober, og auktionen afsluttes ved den fysiske auktion i MCH Messecenter Herning i dag lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 16.45.

Se kollektionen her og find video af føllene.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner