En verdensmester med format

30-07-2016 19:35

Verdensmesterskabet for 5-årige dressurheste i Ermelo blev i dag vundet af en fremragende og meget stor tysk hoppe ved navn Victoria's Secret

Efter Carina Cassøe Krüths fremragende ridt på Heiline's Danciera til intet mindre end 90,60% blev der fra starten af klassen lagt pres på resten af feltet. Og netop pres har ikke lønnet sig ved dette mesterskab, hvor dommerne har statueret flere eksempler på, at de vil se naturligt gående og afspændte heste, og det lykkedes ikke for alle i 5-års finalen.

Den 180 cm høje rheinländerhoppe Victoria's Secret e. Vitalis/ Fidermark blev redet til sejr i FEI/WBFSH verdensmesterskabet i Ermelo af Isabell Werths elev Beatrice Buchwald. Den mørkerøde hoppe var i en liga for sig.

- Vi giver hende et 10-tal for kapacitet, for der er ikke noget, vi ønskede forbedret på dette niveau. Hun har som 5-års alt, hvad man kan forlange, udtalte den engelske dommer Isobal Wessels på vegne af dommerpanlet.

Endvidere gav de Victoria's Secret 9,8 for eftergivenhed og 9,5 for trav. Hoppen vandt sin guldmedalje og verdensmestertitel med 95,00%.

- Jeg er meget lykke for at kunne ride den fantastiske og arbejdsglade hest, som ejerne købte som føl i Westfalen, fortæller rytteren Beatrice Burchwald, der for sejren vandt et Longines armbåndsur som den første dressurrytter.

Sølvet tilfaldt i dag oldenburgervallakken Quel Filour e. Quaterback/ Stedinger redet af Sascha Schulz fra Luxemborg, mens hollandske Kim van der Velden red KWPN-hoppen Gouadeloupe-Beau e. Bordeaux/ Vivaldi ind på bronzepladsen.

Se klassens resultat HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner