Er du ponyrytter? - Kom til kursus

04-06-2024 06:37

DRF og Agria afholder sammen et ponyklub kursus, hvor en gruppe heldige ponyryttere - uagtet niveau - kan få flere dages gratis undervisning af nogle af landets dygtigste ryttere. Der er åbent for ansøgninger nu

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele 100 ponyryttere får mulighed for at deltage i DRF og Agria Ponyklub kursus 2024. På et to-dages kursus (uden overnatning) kan de heldige udvalgte deltagere få undervisning i enten spring eller dressur samt møde en masse nye ponyvenner.

Man kan enten deltage i øst eller vest, og den østlige del af kurset afholdes hos Sportsrideklubben i Charlottenlund (Bernstorffsparken). Det sker i weekenden den 31. august og den 1. september. Dressurundervisningen varetages her af Nadja Aaboe Sloth, mens Maria Langhoff vil undervise i springning. 

Det vestlige kursus afholdes på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, hvor Maria Bjørnkær Asferg vil undervise springrytterne. Dressurunderviseren afventes endnu.

Ansøg nu
Dansk Ride Forbund har i samarbejde med Agria fået lovet at udlodde 20 af pladserne, 10 i øst og 10 i vest, til nogle heldige ponyryttere. Man skal være mellem 10-16 år og have mulighed for at medbringe sin egen hest/pony begge dage. Så længe man har lyst til at lære, er der ingen niveaukrav. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Man kan allerede nu og indtil den 30. juni ansøge om en plads i lodtrækningen. Det gøres ved at sende en skriftlig ansøgning til ponykursus@rideforbund.dk. Ansøgningen skal indeholde følgende, skriver DRF

Du skal i din ansøgning fortælle os, hvad du gør for at skabe et positivt fællesskab i stalden, samt hvorfor lige præcis du skal have en plads på DRF og Agria Ponyklub kursus 2024. Herudover skal du indsætte dit yndlings-ridebillede af dig og din hest/pony i ansøgningen. I ansøgningen skal du også skrive, om du ansøger om en plads i øst eller vest, samt om du ønsker at modtage undervisning i dressur eller springning, hvis du skulle være så heldig at få en plads på dette års Ponyklub kursus.

Kurset er kun for ryttere, der endnu ikke har deltaget i en camp afholdt af DRF, da forbundet ønsker at give en unik oplevelse til så mange ryttere som muligt.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing