Et maleri bliver til

11-03-2017 21:26

På First Hesteforsikrings stand kan man i disse dage opleve et kunstværk under udførelse. Maleren Jeppe Eisner sidder klar med pensler, palet og lærred og arbejder på en hoppe med føl

Copyright Ridehesten.com
Jeppe Eisner maler på First Hesteforsikrings stand
Nyheden fortsætter efter annoncen

- Malere har brugt fotoshop længe inden ordet blev opfundet, fortæller Jeppe Eisner, mens han fortæller om sit store maleri, der forestille en hoppe med føl. Hoppen og føllet er ikke blodsbeslægtede, men er blevet ført sammen på maleriet af Jeppe, hvilket kan ses på de to fotos, der er blevet brugt som inspirationskilde. – Jeg kendte ikke noget til hestene, da jeg begyndte mit arbejde, men i går kom der navne på, idet et barn gjorde mig opmærksom på, at det altså var hans morfars heste på maleriet, fortæller Jeppe og beretter, at hoppen nu hedder Pichú og føllet Cinamon.

Selv om Jeppe Eisner har arbejdet på sit maleri siden Hest og Rytter-messen start, går der yderligere et par måneder inden værket står færdigt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeppe Eisner udstiller under Herning Horse Show sine værker i VIP-logen ligesom han udstiller på Klampenborg i november.
Arbejdet med hestemaleriet kan følges på First Hesteforsikrings Facebook-profil og også på Jeppe Eisners profil

  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner