Tibetansk klang over messen

11-03-2017 11:46

Behandling med klangskåle har været benyttet i Nepal i over 3000 år – i Herning er den ganske ny og modtages med lige dele skepsis og nysgerrighed af de besøgende på Hest og Rytter-messen 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Interessant ser det ud, når Lotte Koch fra Klanguniverset slår løs på skålene, – Vibrationerne fra de tibetanske skåle påvirker alle celler og kroppens bindevæv, det virker afstressende og fjerner ubalance – både fysisk og psykisk, informerer hun. Klanguniverset er den eneste af sit art i Danmark, men behandlingsformen har ifølge Lotte Koch været benyttet i Tyskland i de sidste 50 år, både på ryttere men også på heste. – En klangbehandling løsner blokeringer hos både hest og rytter, og efter at have været påvirket af skålenes vibrationer, bliver man ”groundet” eller 0-stillet om man vil.

Malene Friis, som modtager klang-behandling på videoen, var særdeles positiv efter oplevelsen, - Jeg har det fantastisk og kan tydeligt mærke, at der er sket noget i min krop - Jeg står helt anderledes nede på jorden nu.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker du selv at opleve klang-skålene, kan Klanguniverset besøges i Hal J på stand 7267 og ellers kan du læse mere her  

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner