European Stallion Show i Verden

22-06-2013 17:48

Arrangørerne af UVM for unge dressurheste i Verden har vurderet, at multistævnet - som også er CSI og CDI samt elitehoppeskue, følfinale og engethedstest for hannoveraner-regi - blot mangler et hingsteshow. Det løses nu med "European Stallion Show" i Verden

Arrangørerne af multistævnet i Verden, Tyskland, der hvert år er vært for UVM i dressur, opfordrer Europas mest prestigefyldte hingstestationer til at sende deres bedste hingste til hingsteshow foran et tusindtalling fagpublikum i Verden. Hvor vidt det gælder lovende unghingste eller hingste på sportens højeste niveau, så kan de være en del af den europæiske hingsteparade, der løber af stabelen den 9. august kl. 20, hvor hingstestationer fra Belgien, Holland, Danmark, England og Tyskland allerede har meldt deres ankomst

- Et europæisk hingsteshow var det eneste programpunkt, at den internationale dressur- og springfestival i Verden manglede. Så vi har nu sat kronen på værket, udtaler hannoveranerforbundets Ulrich Hahne og føler sig overbevist om, at deltagerlisten fortsat vil blive længere.

Foreløbigt er hingst som bl.a. Imperio, Van Gogh, Lissaro van de Helle, Astrix, Woodlander Rockstar, Tuschinski, IPS Andretti, Special D, Duke of Oldenburg, Danone, Cador, Levisonn, Damon Hill og Perigueux tilmeldt hingsteshowet.

- Vi forventer i de næste par dage mange flere tilmeldinger fra anerkendte hingstestationer, og for eksempel har holstenerforbundet netop anmeldt en række hingste, fortæller han.

Det koster 10 euro at komme ind og se showet, men har man allerede købt dagsbillet, er hingsteshowet med i prisen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen