Få ny inspiration til hingstevalget

17-03-2018 14:07
Avl

Er du i tvivl om, hvilken hingst der passer til din hoppe, så kan du få inspiration og spændende fagligt input ved Dansk Varmblods region 5's foredrag med Claus Hansen på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mandag den 26. marts kl.19.00 har Dansk Varmblods region 5 inviteret overdommer og talsmand for avlsledelsen, Claus Hansen, til at komme på Vilhelmsborg og fortælle om de mest betydningsfulde europæiske hingstelinjer og hvilken indflydelse, de har haft på den moderne DV hest. Endvidere vil han komme ind på ønsker for fremtidens avl og på, hvad vi som avlere skal være opmærksomme på.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ønsker du, at Claus Hansen skal komme med et bud på hingst til din hoppe, kan du sende en mail til regionen senest den 18. marts  og oplys hoppens navn, ID nummer og skrive lidt om målsætningerne for din avl og hvilke egenskaber, du ønsker at fokuserer på. Og meget gerne hvilke hingste, du selv har haft i tankerne. 

Da tiden er begrænset vil Claus Hansen vælge nogle stamtavler ud og give en forklaring på, hvorfor han vil anbefale netop den hingst eller de hingste til hoppen. De hopper, som ikke bliver gennemgået på aftenen, kan man ringe og få en snak med Claus om eller få forslaget på en mail.

Læs mere om arrangementet og tilmeldingen til aftenen HER.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen