Fejring af Ditte Youngs debut-bog

11-12-2017 22:00

Sussi Hjort Hollensted

Dyretelepatør, Ditte Young har udgivet sin debut-bog, “Forstå din hest”. Det blev her til aften fejret med en stor reception i København.    

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Over 100 mennesker var her til aften med til at fejre udgivelsen af dyretelepatør, Ditte Youngs nye bog, “Forstå din hest”. Receptionen blev holdt i Cock’s & Cows i Kødbyen i København.

3 års skriverier
I over 10 år har Ditte Young arbejdet som dyretelepatør og her kommunikeret med mange heste. Hendes debut-bog er et udtryk nogle af de erfaringer, som hun har gjort sig i sit arbejde med heste og ryttere.
- Det er en stor ting for mig, at min bog nu er udkommet. Det er jo en bog, som jeg har skrevet på i over 3 år. Derfor er det også noget helt særligt for mig, at jeg nu kan stå med det færdige produkt her i hånden, fortæller hun.

Det skal fejres
Og Ditte Young var da heller ikke i tvivl om, at bogen skulle fejres med stor reception.
- Det er min bebut bog som forfatter, så derfor er det så vigtigt for mig, at det bliver fejret med stor reception med familie, venner, kunder og nogle af de eliteryttere, som er med i bogen, siger hun. 

Gode salgstal
Ditte Young fortæller, at der allerede har været stor interesse for bogen.
- Min mission med denne bog er jo at give rytterne et større indblik i, hvad der ligger til grund for deres hests adfærd. Og samtidig også at kunne give hestejerne nogle gode råd til, hvordan de kan forstå deres hest bedre. Derfor viser den positive modtagelse af bogen jo også, at der er behov for råd og ny viden til hestejerne, slutter hun.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

 

 

Læs mere om Ditte Youngs nye bog i næste nummer af magasinet og få hendes gode råd til, hvordan du bedre kan forstå din hest

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing