Fi Fi Ask er solgt til dansk rytter

25-09-2023 18:30

Annika Knudsen Lorentsen

Den 6-årige hoppe Fi Fi Ask, der har haft stor succes med Stutteri Ask-rytter Karen Møller Rohde, er blevet solgt til Karoline Amalie Udh-Nielsen 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Amalie Uhd-Nielsen med Farino Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karoline Amalie Udh-Nielsen og hendes familie har tidligere indkøbt heste hos Stutteri Ask, og den unge danske rytter har således både Farino Ask e. Favorit Ask/ Nekton (opdr. Stutteri Ask) og Holly Ask e. Favorit Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask) stående i sin stald. De får nu selskab af endnu en Ask-hest, for familien hentede i går Fi Fi Ask hjem fra stutteriet. 

Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask har gået under Karen Møller Rohde, som er rytter hos Stutteri Ask. Sammen har denne ekvipage opnået mange resultater, og de har blandt andet vundet Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinaler både for 4- og 5-års heste, ligesom de også deltog ved championatsfinalen for 6-års heste i år.

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Fi Fi Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år var ekvipagen desuden med til UVM på Zangersheide, hvor de endte som nr. 15 i finalen. Igen i år var de udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod ved mesterskabet på Zangersheide, men på grund af salget til Karoline Amalie Udh-Nielsen blev Fi Fi Ask hjemme. 

Fi Fi er efter hoppen Fendi Ask, som ligeledes har gået under Karen Møller Rohde, og som både 5- og 6-års var topplaceret ved UVM på Zangersheide. Fendi har desuden gået S-klasser under Karen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen