Fidelio Ask er solgt til Tyskland (video)

20-07-2021 11:05

Annika Knudsen Lorentsen

Stutteri Ask har meddelt, at de har solgt fløjhingsten Fidelio Ask til Tyskland, efter at der den seneste tid har været flere interesserede købere til hingsten

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Fidelio Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fidelio Ask e. Favorit Ask/Ci Ci Senjor Ask er en gennemavlet Ask-hest, som selvfølgelig er opdrættet hos Stutteri Ask. Han blev født tilbage i 2014, hvor han allerede som føl var med til følskue, hvor han blev udtaget til Eliteskuet. 

Som 3-års blev han stillet til Dansk Varmblods Hingstekåring, og her blev han udnævnt som præmiehingst. Ved sin færdigkåring i 2018 blev han udnævnt fløjhingst i Dansk Varmblod, hvor han ligeledes vandt Elvin Rasmussens vandrepokal, som går til den bedste danskavlede springhest. 

Copyright Ridehesten.com
Fidelio ved hingstekåringen i 2018. Foto: Ridehesten.com/Tine Luther
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fidelio Ask har allerede været meget brugt som avlshingst, og i 2018 og 2019 var han udstationeret til Stutteri Asks samarbejdspartner i Sverige, Eklunda Stutteri. Siden har han stået til rådighed i Danmark, men nu går rejsen altså videre til Tyskland. Hingsten er nemlig blevet solgt efter flere henvendelser, det meddeler stutteriet på deres hjemmeside

– Vi ønsker de nye ejere og rytter held og lykke med Fidelio, og håber på at vi kommer til at se ham i de store Grand Prix-klasser om nogle år, fortæller Stutteri Ask på deres hjemmeside. 

Se Karen Møller Rohde og Fidelio i aktion ved Stutteri Asks B-stævne i videoen nedenfor. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing