Finalisterne i Blue Hors Følchampionat (video)

27-06-2020 14:04

Annika Knudsen Lorentsen

I dag kl. 14.00 har Blue Hors offentliggjort finalisterne i dette års Blue Hors Følchampionat, der pga. det aktuelle forsamlingsforbud er afviklet online. Her kan du se de 24 finalister, og i morgen søndag er der præmieoverrækkelse til top 3 af hoppe- såvel som hingsteføl 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er lykkedes Blue Hors at gennemføre deres følchampionat i år trods corona-situationen, der har betydet, at det ikke er muligt af afholde championatet i sin sædvanlige form. I år har avlerne indsendt en video af det føl, som de ønsker at deltage i championatet med - en video af føllet i stilstand, skridt, trav og galop.

– Vi har situationen taget i betragtning haft overvældende flot opbakning  og har modtaget hele 83 følvideoer, som vores dommere, Norbert Freistedt og Thomas Bach Jensen har gennemset, og de har vurderet hvert eneste føl, hvilket har resulteret i en finale med 12 hoppe- og 12 hingsteføl, som vi i dag løfter sløret for, fortæller avlsleder Martin Klavsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de 24 finalister står hingstene Blue Hors Don Olymbrio, Blue Hors Kingston og Blue Hors St. Schufro som far til et føl hver, mens Blue Hors Zack er far til to finaleføl. Som fædre til tre finaleføl hver har vi Blue Hors Zackorado og Blue Hors Zackerey. Den 4-årige hingst Blue Hors Livius har hele fire føl med i finalen, og det samme har Blue Hors Farrell. Med flest finaleføl ved dette års Blue Hors Følchampionat står Blue Hors Fifty Cent med hele fem.

Du kan se finalisterne herunder. I morgen afsluttes finalen på Blue Hors, hvor de tre bedste hoppeføl og tre bedste hingsteføl er inviteret til præmieoverrækkelse.

/Blue Hors.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen