Skal du have dit føl med på auktion?

14-06-2024 12:17
Avl

Så husk tilmelding. Dansk Varmblod afvikler nemlig følauktion på Korshøjgaard (tdl. Blue Hors) den 6. juli, og der er tilmeldingsfrist den 16. juni

Copyright Ridehesten.com
Du kan stadig nå at tilmelde dit føl til følauktion. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblod afvikler følauktion lørdag den 6. juli i forbindelse med Blue Hors FølchampionatKorshøjgaard i Randbøl.

Bag afviklingen af auktion står Dansk Varmblod med opbakning fra både Blue Hors og Randbøl Dressage Academy på Korshøjgaard. Auktionsudvalget vil udtage føl den 20. juni – det sker om formiddagen på Riders Cup på Sjælland og om eftermiddagen på Korshøjgaard.

Hvis du vil have dit føl med, så er den sidste tilmelding for føl til udtagelse søndag den 16. juni, dvs. at du har to dage endnu. Tilmeld dit føl her.

Copyright Ridehesten.com
Et af føllene fra Dansk Varmblods følauktion sidste år på Blue Hors. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Føl, der tilmeldes til auktionsudtagelse, skal være registreret i Dansk Varmblod, og som minimum være følanmeldt ved SEGES. Ejeren af føllet skal være medlem af Dansk Varmblod.

Der forventes at blive plads til ca. 15-20 føl af dressurafstamning, og DV-registrerede føl af alle dressurafstamninger er velkomne på Dansk Varmblod Auktion. Ved meget stor interesse forbeholder vi os ret til at udvælge blandt de tilmeldte.

Ved spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte medlemmer af auktionsudvalget eller Sekretariatet på auktion@varmblod.dk.

/ Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner