Flere bud afgivet inden dagens live-auktion

28-06-2020 11:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag afvikles Dansk Varmblods følauktion live i samarbejde med Blue Hors. Her fremvises de 23 udvalgte føl i hallen på Blue Hors, det streames live, og dermed er det muligt at følge og byde på auktionen hjemmefra, ligesom det har været muligt at byde i dagene op til live-auktionen, og det har flere benyttet sig af

Copyright Ridehesten.com
Amhede Nygård Flora. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom det må forventes, at de fleste bud bliver afgivet i dag når live-auktionen starter, så er der allerede afgivet en del bud på flere af føllene på Dansk Varmblods følauktion. 

Auktionen afvikles med fremvisning af føllene foran live-kameraer, og dermed kan man sidde hjemme og byde på de 23 udvalgte føl. De seneste dage har det desuden været muligt at byde på føllene. Med denne form for auktion har Dansk Varmblod, i samarbejde med Blue Hors, gjort det muligt at se og byde på føllene hjemmefra, ligesom man også har åbnet for muligheden for, at et mindre antal kan være fysisk til stede i hallen i dag, når live-auktionen afvikles i eftermiddag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere bud på de attraktive føl
Der er en række interessante dressur- og springføl på auktionen i dag, og indtil videre er det primært nogle af føllene med interessante dressurafstamninger der er blevet afgivet bud på.

Meget kan ske, når vi senere i dag kan følge auktionen med de i alt 23 dressur- og springføl. Det bliver spændende at følge live-auktionen, og det bliver interessant hvem der vælger at investere i fremtiden stjerner i enten springning eller dressur.

Se kollektionen og følg med i auktionen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen