Firkløverets Avlerklub klar til første avlerarrangement

08-05-2022 09:50

Annika Knudsen Lorentsen

Den 4. juni afholder Firkløverets Avlerklub sit første arrangement, og her er lagt op til en dag, hvor avlerne, som er med i klubben, kan lære hinanden at kende, vidensdele og hygge om deres fælles interesse for springhesteavl

Copyright Ridehesten.com
Foto: Firkløverets Avlerklub
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere springhesteavlere har allerede tilsluttet sig Firkløverets Springakademis nye avlerklub. Firkløveret Springakademi har valgt at starte en avlerklub for at skabe en helhed mellem Danmarks springhesteavlere og akademiets ryttere. Akademiets avlerklub er en selvstændig afdeling, som under navnet Firkløverets Avlerklub, vil kunne deltage ved akademiets clinic mm., og på den måde lære akademiets ryttere at kende og sparre med hinanden avlere og ryttere imellem.

Initiativtagerne bag klubben er rigtig glade for at mange avlere allerede har meldt sig ind og de håber at endnu flere vil slutte sig til inden klubbens første arrangement den 4. juni 2022. Arrangementet er for alle der er en del af avlerklubben. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi glæder os over den opbakning, som avlerklubben allerede har fået og vi glæder os til at få endnu flere med. Vi glæder os til at afholde vores første arrangement for avlerne på Riders Cup, hvor fokus vil være på at lære hinanden at kende, ligesom der vil blive mulighed for at drøfte fremtidige arrangementer i avlerklubben og vidensdele, forklarer teamet bag avlerklubben. 

Læs mere om hvordan man bliver en del af Firkløverets Avlerklub. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen