Flere danske placeringer ved gårsdagens internationale stævner

08-04-2022 12:03

Annika Knudsen Lorentsen

Det var ikke kun i Kronenberg, at der i går blev vundet præmier af danske ekvipager, både i Oliva, Arezzo, Zangersheide og Opglabbeek tog de danske ryttere placeringer

Copyright Ridehesten.com
Laura Baaring Kjærgaard i sadlen på en af sine tidligere heste. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere er i denne uge til internationale stævner flere steder i Europa, og de unge ryttere er til start på Sentower Park i Opglabbeek, Belgien. 

Gårsdagen startede ud med, at Izabella Tardrup Frandsen tog en flot placering som nr. 5 i den 120 cm-høje ponyklasse. Det gjorde hun i sadlen på Valmy de Treille e. Kantje's Ronaldo/ Opal. I samme klasse blev Laura Sargent med Lookout Maggie nr. 9.

I ungrytternes Grand Prix-klasse blev Laura Baaring Kjærgaard nr. 4 med Agadance Van't Gelutt Z e. Aganix du Seigneur/ Cadence Van't Gelutt, mens Theodor Linde tog femtepladsen i sadlen på Especially Ultra Z e. Emerald/ Utrillo Z.

Resultater fra stævnet.

Danske placeringer i Oliva
Ved Mediterranean Equestrian Tour i Spanien blev Rikke Belinda Barker nr. 2 i en 130 cm-klasse med Chippo Z e. Chippendale Z/ Faust Z, men Frederik Frank Madsen blev nr. 7 i en 125 cm-klasse med Dileyla e. Diarado/ Levisto.

Frederik blev ligeledes placeret som nr. 4 i 6-års klasse med Dallas T e. Diarado/ Landos (opdr. Jens Thomsen), mens han i en 140 cm klasse blev nr. 7 med Black Pearl 92 e. Diarado/ Sandro Boy, og dermed tog han placering i sadlen på tre forskellige Diarado-afkom.

Resultater fra stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker med Chippo Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flot ridning i Arezzo
I Italien er der også danske ekvipager til start i denne uge, og i går blev der opnået flere placeringer. I den 145 cm-høje Grand Prix-kvalifikation blev Rikke Haastrup placeret med Balouca Z e. Baloubet du Rouet/ Parco (opdr. Annette Grønbæk). Både Kasper H. Hansen og Signe Voldgaard Hansen opnåede en placering i en 135 cm-klasse.

I 130 cm-klassen blev Christina Madsen nr. 6 med Babumbi del Tavollo e. Corland/ Wellington, mens hun ligeledes tog en af de øvrige placeringer i sadlen på en af sine andre heste. Anne Kristine Truelsen tog ligeledes en af de øvrige placeringer. 

I 7-års klassen blev Rikke Andersen placeret som nr. 7 med Vrida H e. Viscount 22/ Chacco-Blue og nr. 11 med Tomba La Bomba US e. Toulon/ Coronado 3.

Resultater fra stævnet.

Danske placeringer ved Z-Tour
Ved det internationale stævne på Zangersheide er der også mange danskere til start. I gårsdagens klasser blev der redet et par danske placeringer i hus. Den ene tog Clara Hallundbæk i sadlen på HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini i en 140 cm-klasse.

Den anden tog Philippa Wildfang Linde i sadlen på Casmann 2 e. Cascari Della Caccia/ Colman i en 130 cm-klasse. Mens både Dina Bach Sigmundsen med Favorit Girl e. Favorit Ask/ Cajus, Clara Hallundbæk med Quimono de La Roque e. Kannan/ Quick Star  og Philippa Wildfang Linde med Choppine du Bidou e. Rock'N Roll Semilly/ Aiglon Rouge blev placeret i en anden 130 cm-klasse.

Resultater fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen