Flere danske sejre i Norge

22-02-2014 20:47

Igen her til aften har Martin Dinesen Neergaard sejret, og i aftes var det Simon Yde, der fik en delt førsteplads i højdespringningen ved ÆG i Norge

Danske Simon Yde og norske Kevin Melby delte førstepladsen i fredag aftens højdespringning og sluttede på 2,05 m. Det var første gang, at Simon Yde red den 12-årige oldenburgervallak Leander D e. Landgold / Carthago i en højdespringning.

I lørdags CSI2* finale i Medium Tour 140cm med 38 deltagende ekvipager tog danske Martin Dinesen Neergaard sejren med den 10-årige KWPN-vallak Zilagro e. Hors la Loi II / Cavalier. Her blev tid regnet om til fejl, så det gjaldt om at ride korte linjer og raske vendinger i en hurtig tid, som Martin og Zilagro mestrede til perfektion.

Lørdag aftens CSI2* Grand Prix 145cm blev vundet af norske Stein Endresen med Cassiopeia, og her blev Kim Kristensen nr. 3 med den 10-årige oldenburger Lynford e. Licanto / Calido I. Stein kommer til Dansk Varmblods hingstekåring for at ride konkurrenceklasser netop på Cassiopeia og DV-hingsten Nimble, som han har stor succes med, samt elitehiingsten Crelido.

Se stævnets resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen