Flot passage sikrede Merrald mesterskabssejren (video)

05-12-2021 13:03

Annika Knudsen Lorentsen

I sadlen på Blue Hors Zatchmo har Nanna Skodborg Merrald netop vundet Grand Prix Special hos Sportsrideklubben Aalborg, og dermod tog hun også sejren i det samlede jyske mesterskab i sværhedsgraden Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

To ud af tre jyske mesterskaber hos Sportsrideklubben Aalborg er nu afgjort, for mesterskabet på Grand Prix er netop afsluttet. 

Her blev det Blue Hors-rytter Nanna Skodborg Merrald, der tog sejren i sadlen på Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack efter de red deres Grand Prix Special til 76,503 procent.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I går red ekvipagen til 77,5 procent i Grand Prix, og de to resultater sammenlagt sikrede, at de endte med samlet 154,003 point i mesterskabet. Det var blandt andet rigtig flotte og stabile passage-momenter, der sikrede netop denne ekvipagens titlen som jyske mestre 2021.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nanna fortæller, at hun synes, at hun er ved at kende Blue Hors Zatchmo rigtig godt, og hun er klar til at tage ham med til internationale stævner næste år. Hør hele interviewet med den danske OL-atlet i videoen nederst. 

På andenpladsen i mesterskabet blev det svenske Jeanna Högberg, som i sadlen på Astoria endte med samlet 150,78 point. Tredjepladsen i mesterskabet gik til Dennis Fisker, som med den smukke Delatio e. De Niro/ Rubinstein opnåede sammenlagt 143,725 point i mesterskabet. 

Resultatet af mesterskabet. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen