Flotte danske placeringer i Redefin

07-05-2023 09:23

Annika Knudsen Lorentsen

I går lykkedes det både Tina Lund og Lars N. Pedersen at sikre sig placering i en 145 cm-klasse ved det internationale stævne i tyske Redefin

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund med Cordani PS. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske ryttere er til start ved det 3-stjernede internationale stævne i Redefin, Tyskland, i denne weekend, og i går blev det til gode danske placeringer i en 145 cm-klasse. 

Den bedste placering sikrede Tina Lund sig i sadlen på den 9-årige Tailormade Conita Blue PS e. Balou du Reventon/ Baloubet du Rouet. Efter fejlfrie ridt i både hovedrunde og omspringning, sikrede de sig en flot sjetteplads i klassen, som blev vundet af tyske Mynou Diedrichsmeier. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lars Nørgaard Pedersen er tilbage i fin form med den velspringende avlshingst, Bøgegaarden Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt). Sammen red de fejlfrit på den 145 cm-høje bane og sikrede sig en delt 12. plads i klassen, hvor de 11 kom i omspringningen. 

Tidligere på dagen i går blev Lars Bak Andersen placeret i en 135/140 cm-klasse for 7- og 8-års heste. Her tog han sjettepladsen med Cayuse 6 e. Cascadello/ Ramirado. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen