Flotte hingste i silende regn

22-09-2023 18:05

Annika Knudsen Lorentsen

Her sidst på eftermiddagen blev Sires of the World afholdt, og desværre i kraftig regnvejr. Det forhindrede dog ikke de fleste hingste i at springe glimrende. Søren Møller Rohde havde to nedslag på den 150 cm høje bane

Copyright Ridehesten.com
Denis Lynch med Cornets Iberio. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

50 spændende hingste mødtes her til eftermiddag i Sires of the World ved UVM-stævnet på Zangersheide. Det belgiske vejr viste sig ikke fra sin bedste side, og størstedelen af klassen blev redet i silende regn. 

Det forhindrede ikke otte af ekvipagerne i at ride fejlfrit, og de mødtes dermed i omspringning. Til omspringningen var vejret klaret op, og det blev en spændende og solbeskinnet afgørelse. 

De tyske avlsforbund var bedst repræsenteret i omspringningen, hvor det i sidste ende blev hannoveranerhingsten Cornets Iberio e. Cornet Obolensky/ Charlottenhof's Iberio der tog sejren med irske Denis Lynch i sadlen.

Andenpladsen tog belgiske Gilles Thomas med Feromas van Beek Z e. Fantomas de Muze/ Tangelo van de Zuuthoeve, mens tredjepladsen blev belgiske Jens Vandenberg med Faldiano e. Heartbreaker/ Jus de Pomme. 

Copyright Ridehesten.com
Philip Rüping med Baloutaire PS. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I omspringningen var desuden Philip Rüping med Casallco e. Casall/ Contender og Baloutaire PS e. Balou du Rouet/ Chacco-Blue, Mathieu Bourdeaud'Hui med Oscar The Homage e. Quint vh Maarlo Z, Victoria Gulliksen med Thuur Z e. Tyson/ Flipper d'Elle og Patrick Stühlmeyer med Chad Blue PS e. Chacco-Blue/ Sandro Boy.

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde med Action Man Ask Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Søren Møller Rohde med Action Man Ask Z e. Action Breaker/ Calvados Z var den eneste danske rytter til start, og selvom han leverede en ganske flot tur, og Action Man sprang ganske godt, så blev det desværre til to nedslag i dag. I går blev ekvipagen derimod placeret som nr. 5 i den indledende klasse. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde med Action Man Ask Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen