Flotte resultater i Aachen

10-12-2018 08:46

De unge talenter har denne weekend leveret flotte resultater på dressurbanerne i Aachen Young Stars. Frederikke Gram Jacobsen kunne slutte tre dages konkurrence med en samlet tredjeplads, og Karoline Rohmann snuppede en samlet fjerdeplads hos ungrytterne. Også to juniorryttere har været på banerne

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt et skarpt felt har fire af Danmarks unge talenter kæmpet på dressurbanerne i Aachen Young Stars.

Frederikke Gram Jacobsen og Gee deltog i årets sidste CDIP, og efter tre dages konkurrencer endte ekvipagen på en samlet tredjeplads 212,012%.

Ridehesten.com har talt med Frederikke Gram Jacobsen, der fortæller at forholdene i Aachen er super gode.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der er flotte forhold og lækre stalde. Ridehallen er opvarmet og virkelig flot pyntet, hvilket mange heste kigger på. Det er et imponerende sted, fortæller Frederikke, og fortsætter: Gee har været en kammerat at rejse med, og hun er super sød og meget frisk. Det er meget dejligt, at hun er glad og frisk, selvom det var en lang tur, slutter Frederikke Gram Jacobsen.

Samlet fjerdeplads til Rohmann
Ungrytter Karoline Rohmann og DV-hesten Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/ Schwadroneur (opdr. Else Rohmann) har weekenden igennem leverede flotte præstationer, der af dommerne blev belønnet med en flot fjerdeplads og  et samlet resultat på 214,034%.

Juniorytter Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho e. Jazz/ Sunny-Boy (opdr. Jørgen Ravn) kunne efter fine præstationer hele weekenden indtage fjerdepladsen med et samlet resultat på 213, 741%, mens Laura Jarlkvist Rasmussen og Åtoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (opdr. Willy Hansen) sluttede samlet som nummer syv med 211,753%.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen