Karoline Rohmann snupper tredjepladsen

07-12-2018 22:28

Fire unge danske dressurryttere er i denne uge at finde på startlisterne i Aachen Young Stars, og det er allerede nu blevet til flere placeringer

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fire af Danmarks unge talenter deltager denne weekend i Aachen Young Stars, hvor Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee deltager i årets sidste CDIP, mens også juniorrytterne Sophia Ludvigsen på Gørklintgaards Jericho og Laura Jarlkvist Rasmussen med Aatoftens Dornier samt ungrytter Karoline Rohmann og Noosa Melody er at finde på startlisterne.

Alle fire ryttere tog placeringer
Blandt et skarpt felt snuppede ungrytter Karoline Rohmann og Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/ Schwadroneur (opdr. Else Rohmann) torsdag aften en fjerdeplads i youngrider-klassen med 70,196 %.

Det blev også til en flot fjerdeplads til Laura Jarlkvist Rasmussen og Åtoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (opdr. Willy Hansen), der fredag eftermiddag blev belønnet med hele 70,606 %.  Sophia Ludvigsen med Gørklintgårds Jericho e. Jazz/ Sunny-Boy (opdr. Jørgen Ravn) sluttede også blandt de placerede med en 8. plads og en score på 69,495 %.

Frederikke Gram Jacobsen og Gee Gee red sig ind på en syvende plads med en score på 69,810 % i CDIP. Mens Karoline Rohmann og Noosa Melody endnu gang var på banen. Ekvipagen leverede et flot ridt, der af dommerne blev belønnet med en flot tredjeplads til ekvipagen, der fredag red sig til en score på 70,588%.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen