Forårsauktion: Den sølvfarvede guldhoppe

17-02-2019 21:17

Årets Springbetonede Hoppe i 2017, guldmedaljehoppen Birkegårdens Conchita, er en af de 27 ungheste, der kan erhverves på Dansk Varmblods Forårsauktion den 9. marts 2019 i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den smukke skimmelhoppe Birkegårdens Conchita er en af dette års topkandidater i Katrinelund Unghestechampionat for 5-årige DV-springheste med Stine Cassøe Jakobsen i sadlen. Hun beskriver hoppen som utrolig ridelig og nem i alle henseender; og så er hun en hoppe, der ikke lader sig påvirke af omgivelserne, men hele tiden er fokuseret på opgaven.

Og skulle man få lyst til at trække et føl på Conchita, så ville det også give god mening, for hun er ud af en absolut guldrandet afstamning og efter en hoppe, der har lavet den ene supermodel efter den anden.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Birkegårdens Conchita således:

Hun er ikke guldfarvet, men alt andet ved hende har vitterligt et gyldent skær. Birkegårdens Conchita er guldmedaljehoppe og udnævnt som årets springbetonede hoppe 2017 med et afprøvningsresultat på 905 point og 9,5 i både galop og ridelighed. Som karaktererne afspejler, indeholder denne hoppe fremragende kvaliteter. Hun er vellinjeret og udtryksfuld og formår at anvende sin fremragende galop og teknik til det ypperste på banen, hvor både overblik og overskud er kendetegnende for hendes performance.

Birkegårdens Conchita er endnu en guldmedaljehoppe i rækken, idet hendes mor Birkegårdens Celina har præsteret intet mindre end 3 guldmedalje og to bronzemedaljehopper. Hun er også mor til Årets Springbetonede hoppe i 2009, samt Årets Springbetonede Hingsteføl i 2015.

Birkegårdens Conchita - Så bliver det ikke bedre!

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen