Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Annika Knudsen Lorentsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Annika Knudsen Lorentsen
25 28 60 63
akl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Heste og ejer medtaget efter trafikulykke

20-01-2020 08:13, af Annika Knudsen Lorentsen

I starten af sidste uge berettede vi om en trafikulykke der var sket på Vestsjælland, hvor en 31-årig mand mistede livet efter han kørte frontalt ind i en firhjulstrækker med hestetrailer. Her blev det meldt ud at hestene i traileren var okay, men virkeligheden er en anden fortæller ejer og fører af firhjulstrækkeren

Helgstrand slår sig ned i USA

25-01-2020 15:00, af Cecilia Lindahl

Helgstrand Dressage rykker ind på den attraktive Windsome Farms i det store hestemekka i Wellington

Sandheden bag de gode grunde til at date en ridepige

21-01-2020 11:57, af Philip Chr. Ulrich

Det er et emne, som der med jævne mellemrum deles lidt om på sociale medier blandt ridepiger: En række gode grunde til hvorfor man skal date en ridepige. Men som med så meget andet propagandamateriale, så er der en sandhed bag de gode grunde og løfter

En legende er død

25-01-2020 09:58, af Cecilia Lindahl

En af verdens bedste springheste, den 28-årige Kannan døde i går af et hjertestop

Agnete Kirk Thinggaard trives i Florida (video)

21-01-2020 07:22, af Thomas Bach Jensen

Blue Hors-dressurrytter Agnete Kirk Thinggaard har gjort status på sit ophold i Florida og fortæller her om, hvordan hun og hestene trives i det vanedannende dejlige klima og om hendes forestående stævnestart med tre avlshingste

To topplaceringer til Agnete Kirk i Wellington

23-01-2020 18:28, af Camilla Tiefensee Schrøder

Agnete Kirk Thinggaard red i dag sin første Grand Prix ved Global Dressage Festival i Wellington med Blue Hors Olymbrio og Blue Hors Zatchmo, og hun sluttede i top-4 på begge heste

Heste bliver 17 år

25-01-2020 12:41, af Britt Carlsen

SEGES Heste har lavet en undersøgelse af, hvad hestene i Danmark dør af, og hvor gamle de bliver i gennemsnit - og det har givet overraskende resultater

Ponyfar - fup eller fakta

20-01-2020 10:15, af Thomas Pelle Veng

Siden min datter begyndte at gå til ridning, har jeg lært rigtigt meget. Min kone og datter har kunnet svare på de fleste af mine mange, mange, mange spørgsmål, men ikke dem alle. I de tilfælde, hvor de ikke har kendt svarene, har jeg fundet dem på internettet

Ryttervægt og hestevelfærd

25-01-2020 14:17, af Britt Carlsen

Hvad er værst for heste: En tung rytter eller dårlig balance og rideteknik? Et spændende emne på dagens Hestekongres var fokus på rytterens vægt efter et nyt dansk forsøg

13-årig vinder CSI-klasse på Vilhelmsborg

25-01-2020 15:26, af Annika Knudsen Lorentsen

I formiddags red danske Emmelie Aabech sejren hjem i den 1* 120 cm-klasse ved det internationale stævne på Vilhelmsborg og dermed slog hun mange erfarne seniorryttere