Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Annika Knudsen Lorentsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Annika Knudsen Lorentsen
25 28 60 63
akl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Casper Cassøe i gallastyrt på fjordhest (video)

09-11-2019 22:53, af Thomas Bach Jensen

I en vanvittigt underholdende springstafet på haflingere og fjordheste måtte tidligere S-springrytter Casper Cassøe smage på ridehusbunden i Blue Hors' opvisningshal. Det stod hurtigt klart, at Dansk Varmblods og Vilhelmsborgs direktør slap uskadt

Blue Hors Don Olymbrio skifter rytter

10-11-2019 22:17, af Thomas Bach Jensen

Daniel Bachmann Andersen har bragt Blue Hors Don Olymbrio til et meget højt niveau, og tiden er nu kommet for den populære avlshingst til at skifte rytter, mens Daniel fokuserer på sine andre tophest

Hannoveranerforbundet: Auktionarius suspenderes

05-11-2019 11:51, af Annika Knudsen Lorentsen

Bernd Hickert, som var auktionarius ved den nylige auktion i Hannoveraner Verband er blev suspenderet af bestyrelsen

Ponyfar til World Cup – Shopping, sjov og sølle 88%

05-11-2019 09:35, af Thomas Pelle Veng

Til daglig er stalden vi står i, sammen med 13 andre heste, nok til at forvirre og til tider presse Ponyfar. Så da den lille familie for 18 dage siden troppede op til World Cup i Jyske Bank Boxen i Herning, og jeg hørte, at der var 700 heste og 60 stande med hestehalløj, var det lige før, Ponyfar hellere ville en tur i IKEA

Alexander Helgstrand vandt sin PSG-debut

08-11-2019 16:40, af Camilla Tiefensee Schrøder

Med et flot ridt til 73.903 % på Grevens Sa'Va' vandt Alexander Yde Helgstrand i dag sin første Prix St. George ved Blue Hors Dressurfestival. Signe Kirk vandt første runde af Blue Hors Care Cup

Her er startfeltet til Saab Top 10

06-11-2019 12:14, af Camilla Tiefensee Schrøder

Både Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen er med i det stjernespækkede felt af topryttere, der deltager i Saab Top 10 ved Stockholm Horse Show i slutningen af måneden

Svensk rideforbund sagsøgt for millioner

03-11-2019 10:01, af Cecilia Lindahl

En svensk træner har netop anlagt sag mod det svenske rideforbund på mere end 2,7 millioner svenske kroner

Tårnhøjt, dansk niveau i Grand Prix Special (video)

10-11-2019 12:27, af Britt Carlsen

Når holdmedaljerne skal uddeles ved OL i Tokyo til næste år sker det i Grand Prix Special, derfor var dagens Special ved Blue Hors Dressurfestival ventet med spænding, og danskerne skuffede ikke - Daniel Bachmann kom tæt på 80%

Døjer din hest med sur stråle?

10-11-2019 11:21, af Annika Knudsen Lorentsen

Efterårets mudderfolde kan ofte give anledning til sur stråle hvis ikke man sørger for at hesten har mulighed for rent og tørt underlag, og sur stråle kan give mange komplikationer

De skal springe i Unghestechampionatet

04-11-2019 23:13, af Thomas Bach Jensen

Efter weekendens egnethedstest, er deltagerne til Unghestechampionatet i springning 2020 fundet. Se også den foreløbige resultatliste i dressur, der først er endelig efter egnethedstesten på Vilhelmsborg