Forrygende Danish Derby

25-01-2016 16:10

Der er lagt op til flere dage med forrygende springning, når Danish Derby den kommende weekend slår dørene op for indendørs DRF-mesterskaber i springning for juniorer, ungryttere og seniorer

Copyright Ridehesten.com

Der er gratis entre hele weekenden, så der er rig mulighed for at opleve Danmarks bedste springryttere helt tæt på, når de kæmper om medaljer på Vilhelmsborg.

Danish Derby er kendt for at afvikle fantastiske springstævner, og weekendens Ocean Textile Group A/S B-stævne bliver ingen undtagelse. Her er mere end 100 mesterskabsekvipager klar til at give tilskuerne en hæsblæsende oplevelse i de flotte rammer i Århus. Mesterskaberne afvikles over to klasser – en kvalifikation og en finale. Juniorerne springer MB* (130 cm), mens ungryttere og seniorer springer henholdsvis MA* (135 cm) og SB* (145 cm). 

40 ryttere har meldt til start i DRF-mesterskabet for juniorer, hvor 1. afdeling afvikles fredag kl. 17, mens finalen rides søndag. 1. afdeling af DRF-mesterskabet for seniorer, hvor 42 ekvipager er på startlisten, rides fredag aften kl. 20. Finalen i denne klasse afvikles lørdag. Et felt på 22 talenter udgør ungryttermesterskabet, og her rides 1. afdeling lørdag, mens finalen løber af stablen søndag.

Danish Derby  

Startlister og resultater 

Springreglement

/DRF.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen