Forrygende Grand Prix på Vilhelmsborg

10-12-2011 22:37

Maria Schacht

Den største klasse ved Danish Christmas Show - Selene Finans Grand Prix - blev afviklet her til aften med tyske Mike Patrick Leichle som en populær vinder

Traditionen tro er lørdag den helt store dag ved Danish Christmas Show. Udover finaler i Bronze, Silver og Gold Tour blev i dag også afviklet Six Bar-springning og Knock Out-springning og aftenen blev afsluttet med stævnets største klasse - Selene Finans Grand Prix på 150 cm. 39 ryttere var til start i klassen, heriblandt flere af de danske ryttere, der har repræsenteret Danmark i Superligæn i løbet af året. Før klassen spåede stævnets banebygger Erling Simonsen, at mellem 8 og 10 ryttere ville ride fejlfrit og dermed komme i omspringningen - og banebyggeren fik ret - 10 ryttere red sig omspringning, efter en hovedrunde, hvor der blev vist imponerende ridning. Torben Frandsen og It's Catweazle var første rytter i omspringningen og lagde med det samme pres på sine konkurrenter ved at ride fejlfrit. Yderligere tre ryttere formåede at ride en fejlfri omspringning og hurtigst af alle var tyske Mike Patrick Leichle på den skimlede Clausewitz. Ungrytter Kasper H. Hansen, der har haft et fantastisk stævne på Vilhelmsborg, blev 2'er med sorte Silver - mindre end 1 sekund efter tyskeren. På 3. pladsen kom en anden tyske; Thorsten Wittenberg på den smukke og meget velspringenende Connaught, og endelig blev Torben Frandsen og It's Catweazle nr. 4. Efter sejren kunne Mike Patrick Leichle køre af sted med aftenens hovedpræmie - en splinterny trailer fra Ifor Williams til en værdi af 60.000 kr.

Læs om Danish Christmas Show i næste nummer af Magasinet Ridehesten og se billeder fra stævnet her på siden i løbet af næste uge.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald