Forward Looking skadet

06-06-2013 08:40

For Dorothee Schneider betyder en skade hos tophesten Forward Looking desværre, at hun er ude af årets tyske mesterskab lige som Mathias A. Rath og Kristina Sprehe, der heller ikke kommer til start

Copyright Ridehesten.com

Toprytterne falder fra, den ene efter den anden. For de tyske dressurryttere er deltagelse med tyske dressurmesterskab i Balve lig med muligheden for at kvalificere sig til holdet til EM i Herning, hvor det tyske hold i høj grad er medaljekandidat.

Seneste nyhed på skadeslisten er, at Dorothee Schneiders 12-årige hoppe Forward Looking efter en skade ved Dressursport Deutschland heller ikke når at blive klar til mesterskabet. Dorothee Schneider udgjorde sammen med Kristina Sprehe to tredjedele af det sølvvindende tyske hold ved OL 2012 i London.

Ikke desto mindre lægges der op til et spændende tysk mesterskab, hvor Helen Langehanenberg er den oplagte storfavorit. Ved mesterskabet vil man bl.a. kunne opleve Anabel Balkenhol og Dablino samt Fabienne Lütkemeier og D'Agostino med deres nye kür, skriver St. Georg.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen