Fra 70 cm til EM for children på et år

20-06-2022 14:15

Annika Knudsen Lorentsen

Noah Just Broch red den 29. juli 2021 sit første stævne på hest, hvor han red 70 cm. Nu har han redet MB og er klar til at ride EM for children i Spanien i midten af juli

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch og Price Dance, da de vandt Agria DRF Mesterskabet for children indendørs tidligere i år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

14-årige Noah Just Broch har udviklet sig som childrenspringrytter med rekordfart. For et år siden, nærmere bestemt den 29. juli 2021, red han sit første stævne på hest. Her red han Price Dance i en sløjfeklasse på 70 cm. Før det havde Noah redet en del ponyklasser, men aldrig højere end LA. 

I dag har han erfaring i MB på både pony og hest, og han har bevist sit værd som childrenrytter. Hans gode udvikling og resultater, har nemlig resulteret  i, at han nu er en ud af to danske childrenryttere, som er udtaget til EM i Oliva, Spanien fra den 11.-17. juli 2022. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her skal han sammen med Frederik Bak Andersen forsvare de danske farver i mesterskabet for ryttere på op til 14 år, som rider hest. Noahs mål for 2022 var at blive udtaget til landsholdet og deltage ved EM, et mål som inden længe bliver indfriet. 

– Det er min største drøm, der bliver til virkelighed, og jeg er virkelig stolt og glad, fortæller Noah i et opslag på sin Instagram, hvor han offentliggør udtagelsen til EM for sine følgere. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner