Frederik bedste dansker ved EM for children (video)

17-07-2022 19:31

Trine Askjær-Jørgensen

De unge danske springryttere har i denne uge gjort god figur ved EM for children, junior- og ungryttere i Oliva, Spanien. Bedste dansker blev Frederik Bak Andersen, der endte på en individuel 16. plads for children

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch og Price Dance. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var sidste dag ved FEI's EM for children, junior- og ungryttere i Oliva, Spanien. Efter en uge med mange flotte præstationer af de unge, danske springryttere, ser vi her på, hvordan det endte søndag.

Formiddagen startede med, at Noah Just Broch og hoppen Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær) red en flot andenplads hjem i den lille finale.

Klassens resultat.

Senere på dagen var det rigtig spændende at følge med i konkurrencen, for Frederik Bak Andersen havde nemlig efter de første to runder lagt sig i front af EM for children sammen med en række andre ryttere. Frederik og den røde, vallak Carolos-Magnus e. Continue/ Lord Kemm red en flot tur og endte på en individuel 16. plads i EM for children – og dermed som den individuelt bedst placerede dansker ved stævnet.

Klassens resultat.

Med hele 99 deltagere i det individuelle EM for juniorer blev Clara Roesgaard Kristensen og Ak's Cavalina e. Cachas (opdr. Hans Karsten Ingwersen) med deres individuelle 21. plads bedste dansker på dette alderstrin.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

I det individuelle EM for ungryttere var der hele 86 deltagere, og her blev Laura Baaring Kjaergaard og First Lady G e. Whitaker/ Lord Z med deres 32. plads bedste danske ekvipage.

Klassens resultat.

Det danske ungrytterhold blev samlet nummer ni i ud af de i alt 17 deltagende nationer.

Stævnets start- og resultatlister.

I alt har omkring 50 danskere inkl. ryttere, trænere, familie, hunde osv. været afsted til det store stævne hele denne uge. Det har været virkelig varmt, og det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på, hvordan de danske heste, der ikke er vant til at konkurrere i denne varme, har det. 

Frida Munk Lassen, der har været afsted med hoppen Valerie Ask, fortæller her om oplevelsen:

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen