Frederik i front af children-EM

15-07-2022 20:41

Trine Askjær-Jørgensen

Efter de første to runder af EM for children-springryttere har Frederik Bak Andersen med sine fejlfrie ridt lagt sig i front af det individuelle regnskab sammen med en række ryttere. To andre children-ryttere havde i dag debut i en ny højde, hvor de kom flot rundt

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har både children- og ungryttere været i ilden ved FEI's EM for unge springryttere i Oliva, Spanien.

Blandt children-rytterne klarede to drenge sig bedst.
Frederik Bak Andersen red med Carolus-Magnus e. Continue/ Lord Kemm en fejlfri runde i tiden 87,67 sek, og det har gjort, at han efter de første to runder ligger i front af det individuelle regnskab sammen med en række andre.

Noah Just Broch og hoppen Price Dance e. Party Dance/ Cantus (opdr. Christian Kjær) red en fejlfri runde i tiden 85,24 sek, i hvad der var deres første start i en 130 cm høj klasse. Det samme gjaldt for Anna Ley og Errando e.  Argentinus/ Lys de Darmen, som red en flot runde, desværre med to nedslag, i tiden 87,98 sek. på også deres første tur i denne højde.

Klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny. Foto: RIdehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ungrytterne red i deres klasse i dag det, der var holdfinalen og samtidig tæller med i det individuelle resultat.
I den 150 cm høje klasse var det Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, der som eneste dansker i dag red en fejlfri runde på dette niveau. Det gjorde hun i tiden 84,35 sek.
Theodor Linde og Lehar e. Verdi/ d'Ukase kom i mål med fire fejl i tiden 83,05 sek, mens Laura Baaring Kjaergaard og First Lady G e. Whitaker/ Lord Z var lidt hurtigere (82,82 sek), men havde ligeledes fire fejl.

Klassens resultat.

Det danske ungrytterhold, der udover de tre nævnte også bestod af Maria Barnewitz Schou og Rie Rose Lindegren Roed, endte på en samlet niendeplads i holdkonkurrencen.

Resultat af holdkonkurrencen for ungryttere.

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner