Fremragende kollektion af føl på auktion

24-08-2023 14:09

Charlotte Kusk Berwald

Avl

Nu er det muligt at se billeder, video og beskrivelser af de 57 særligt udvalgt føl, som til september skal under hammeren til elitefølsauktionen på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Lillevangs Pari Glamour e. Glamourdale/ Sezuan. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i år er der tale om en fremragende kollektion, som auktionsudvalget har håndplukket til Elitefølsauktionen, der præsenteres af Dansk Hesteforsikring. Føllene er blevet udvalgt til følskuer rundt om i landet og her er rig mulighed for at finde en fremtidig ridehest, avlshoppe eller måske ligefrem en kommende avlshingst blandt de lovende føl. 

Allerede fra torsdag den 31. august kl. 17 er det muligt at byde online på føllene. 

Selve auktionen finder sted lørdag den 2. september i opvisningshallen på Vilhelmsborg. Auktionen starter kl. 19 og det er Casper Cassøe Krüth, som svinger auktionshammeren. 

Der er gratis adgang til Elitefølsauktionen, ligesom der også er gratis adgang til KRAFFT Eliteskue og landsstævnet, der afviklet i både springning og dressur samme weekend.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De som ikke har mulighed for at være til stede i hallen på Vilhelmsborg og følge auktionen live, kan følge med hjemme fra computeren idet ClipMyHorse livestreamer. De som ønsker at byde på føllene behøver heller ikke at være til stede i hallen, da der kan bydes online eller via telefon.

Læs mere om Dansk Varmblods auktioner her.

Se hele kollektionen af føl her.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen