Freya Strandby vandt 1'er pony Grand Prix

02-08-2020 19:26

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden har der været afholdt Baltic Cup hos Capacity Showjumping Center, og her har der været hård konkurrence for de danske ryttere, da de svenske ekvipager der var mødt op til stævnet, har vist storform og redet den ene sejr efter den anden i hus. Stævnets sidste klasse, Grand Prix for 1'er ponyer blev dog vundet af danske Freya Strandby Møller

Copyright Ridehesten.com
Freya Strandby Møller og Attyrory Rebel. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens Baltic Cup hos Capacity Showjumping Center har der udelukkende været danske og svenske ekvipager til start, og her har de kæmpet i både individuelle klasser, såvel som i holdklasser.

Fredagens holdkonkurrence for childrenryttere blev vundet af det danske hold bestående af Una Broe-Brøndum, Carla Sandberg Nielsen, Laura Thomey og Ina Meldgaard Slettnes Møller, mens det også blev til dansk sejr hos juniorrytterne. På holdet red her Cecilie Kjær, Emilie Heering, Frida Munk Lassen og Line Busk Heltborg.

Lørdag skulle ponyerne ride deres holdkonkurrencer, og her blev det igen til to danske sejrer for henholdsvis kategori 2 og 1-ponyer, mens svenskerne sikrede sig sejren hos 3'er ponyerne. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

For det vindende hold hos kategori 2-ponyerne red Silje Frederikke Kristoffersen, Maria Espersen, Caroline Amalie Bak Attermann og Karoline Sloth Kjær, mens det for 1'er ponyerne var holdet bestående af Emma Ponsaing, Frida Munk Lassen, Thilde Strandby Møller og Freya Strandby Møller der vandt. 

Stævnet sluttede med dansk sejr
Selvom svenskerne har givet de danske rytter kamp til stregen, så er flest klasser blevet vundet af danske ekvipager. Og i søndagens klasser var der ingen undtagelse, for her blev 4 ud af 7 klasser vundet af danskere, og stævnet sluttede af med en flot dansk sejr i Grand Prix for 1'er ponyer. 

Her blev det nemlig Freya Strandby Møller og Attyrory Rebel der tog sejren, efter de som den eneste ekvipage red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. 

Se alle stævnets resultater her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen