Fuld fart på lørdagen i Herning

13-08-2022 15:04

Trine Askjær-Jørgensen

VM-springrytterne har hviledag i dag inden den store finale i morgen, men ellers er der stadig fuld fart på den i Herning, hvor dagen afsluttes med et brag, nemlig med det store Show Night på Stutteri Ask Stadium

Copyright Ridehesten.com
Lorenzos spektakulære shows har flere gange tidligere tryllebundet et dansk publikum i Herning - i aften får vi igen fornøjelsen af ham og hans imponerende heste. Foto: Dawina Von Dieten
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er stadig fuld drøn på den i Herning
VM-springrytterne har hviledag i dag ovenpå afgørelsen af holdkonkurrencen i går, hvor Sverige vandt guld – men udover det er der stadig masser af fantastisk sport og fede oplevelser at få i Herning bl.a. 3-stjernede, internationale springklasser på Stutteri Ask Stadium.

I dag rider de danske paradressurryttere anden afdeling af holdkonkurrencen i VM i paradressur, som afgøres sidst på eftermiddagen. Præmieoverrækkelsen afholdes kl. 20.30 inde på det store Stutteri Ask Stadium, kort før det famøse "Show Night" løber af stablen.

Der bliver uden tvivl spænding til det sidste i konkurrencen om holdmedaljerne. De to VM-debutanter, Karla og Nicole, har gjort det fremragende for holdet og ligeledes har VM-guldvinderne, Tobias og Katrine, så det bliver spændende at se, om det er nok til at sikre en holdmedalje og dertilhørende fejring på det store stadion.

Kom til et brag af en aften under stjernerne
I aften skal vi sammen fejre verdensmesterskaberne på dansk grund. Det sker ved et stort show inde på Stutteri Ask Stadium; Show Night presented by Mustang Trailers.

Erfarne kræfter har gennem måneder arbejdet på at sammensætte et helt anderledes og særdeles spektakulært show-program til den helt særlige lørdag aften, hvor vi skal fejre FEI World Championships i Herning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det bliver et fantastisk show, forsikrer en af kræfterne bag, Louise Ringsbo. – Temaet bliver slet og ret Show Night; en aften, hvor en historiefortælling binder en perlerække af spektakulære shows og internationale topartister sammen til en fejring af hestene og hestenes samarbejde med mennesker.

Det bliver en aften, som kalder på hele følelsesregistret, og hvor musik og sang vil løfte stemningen og understrege de flotte numre. De fire VM-discipliner springning, dressur, paradressur og voltigering indgår i showet.

I showet får vi bl.a. fornøjelsen af:

  • Lorenzo
  • Alizée Froment
  • Tristan Tucker
  • Copenhagen Drummers

Og meget mere!

Copyright Ridehesten.com
Smukkere bliver frihedsdressur ikke, end når Alizée Froment gør ridning til eventyrlig kunst. Foto: Bellavie

Meget mere end "bare" sport
Udover at danne de sportslige rammer for verdensmesterskaberne i ridesport har organisationen bag VM i Herning haft for øje at skabe en spændende og sjov eventplads for gæster i alle aldre. Eventpladsen indeholder blandet andet:

  • Stort udstillerområde, hvor man kan få stillet shoppelysten og finde alt til hest og rytter.
  • Cateringområde, hvor man kan finde forfriskninger i de mange madboder, samtidig med at man kan se livestreaming af den sportslige afvikling fra Stutteri Ask Stadium og høre livemusik. 
  • Zibrasport Equest Scenen, hvor man kan høre lærerige foredrag med fagpersoner og mange andre spændende oplæg og indslag.
  • Et kæmpe børneområde med masser af aktiviteter for de yngste gæster.  

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen