Fyens Rideklub er danske mestre

16-09-2023 15:44

Annika Knudsen Lorentsen

Årets Walber Cup og dermed Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning er netop afgjort, og det blev holdet fra Fyens Rideklub der tog sejren

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet fra Fyens Rideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Seks hold mødtes her til eftermiddag i finalen i Walber Cup, som også fungerer som Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning. Finalen fandt sted i forbindelse med Hjallerup Rideklubs landsstævne, hvor der er mesterskaber på programmet for både heste og ponyer. 

De seks hold til start i hesterytternes mesterskab dystede i dag om de tre medaljer, og det blev en spændende finale. Efter to runder og en omspringning blev det holdet fra Fyens Rideklub, som bestod af Tine Krog Jensen, Søren Møller Rohde, Jacob Theodor Schmidt, Ida Bech Lange og Karen Møller Rohde, der tog sejren, da de leverede den bedste præstation i omspringningen, hvor de var oppe imod holdet fra Capacity Showjumping Center.

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT, som leverede ene fejlfrie runder og Capacity Showjumping Center. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Sølvmedaljen gik til holdet fra Capacity Showjumping Center, som bestod af Lærke Olesen, Karoline Sloth Kjær, Anne-Kristine Rie Truelsen og Benedikte Rie Truelsen. Sidstnævnte behøvede ikke engang at ride på banen i de to hovedrunder, da hendes holdkammerater alle leverede fejlfrie runder. Dette hold sluttede med sammenlagt med et fejlfrit resultat efter de to hovedrunder, men i omspringningen måtte de se sig slået af Fyens Rideklub.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På bronzemedaljepladsen blev det Kongsvad Rideklub Thorsager, som bestod af Mette Askham Jensen, Clara Roesgaard Kristensen, Emilie Mosegaard Christiansen og Line Busk Heltborg. 

Walber Cuppen afholdes henover udendørssæsonen, hvor en række hold igennem fire kvalifikationer dyster om finalepladserne. Holdkonkurrencen har nu været afholdt med succes i flere år siden 2019, hvor turneringen første gang så dagens lys.

Start- og resultatlister fra finalestævnet.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev