God dag for Hallundbæk i Vilamoura

05-03-2023 20:25

Annika Knudsen Lorentsen

Emil Hallundbæk viste virkelig højt niveau i sine starter i Vilamoura i dag, hvor han deltog i henholdsvis 155 cm Grand Prix og en 145 cm-klasse, og sikrede sig flotte placeringer i begge

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste uger har mange danske ryttere redet i solrige omgivelser i Vilamoura, en by ved Algarveskysten i Portugal. Blandt disse ryttere er Emil Hallundbæk, og han har i dag haft stor succes. 

Først sikrede han sig en absolut topplacering i en 145 cm-klasse med omspringning, hvor han leverede en fejlfri hovedrunde, der sikrede ham en plads i omspringningen blandt syv ekvipager. I omspringningen leverde han det næsthurtigste ridt og dermed sikrede han sig andenpladsen i sadlen på den 10-årige Irwin e. Kannan/ Paladin des Ifs. Klassen blev vundet af portugisiske Filipe Malta Da Costa. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Senere på dagen skulle Emil i aktion med sin VM-hest Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel, denne gang i stævnets højeste klasse, en 155 cm høj Grand Prix-klasse. Her lykkedes det kun fem ekvipager at ride fejlfrit, og da Emil var blandt de hurtigste med 4 fejl, sikrede han sig en flot ottendeplads. 

I samme klasse blev Kasper H. Hansen også placeret med 4 fejl. Han endte som nr. 11 i sadlen på den 9-årige Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/ Crelido (opdr. Ib Kirk). 

Se resultater fra stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen