God sport leveret af verdens bedste

04-05-2016 14:05

Nu er der ikke længe til at Odense Horse Festival byder velkommen til de mange talentfulde spring- og dressurryttere. Springrytter Kathrine Brohus ser frem til det årlige stævne i Odense

For den 32-årige Kathrine Brohus Lauritzen er det næsten en tradition at deltage ved de årlige internationale stævne ved JBK Odense Horse Show. I år er ingen undtagelse når hun og hendes familie samles for at støtte op om Odense Horse Festival her i maj måned: - Jeg har deltaget i Odense lige siden det startede. Det er et stævne som mig og min familie altid har støttet op om. De er gode til at afvikle et top professionelt ridestævne, og samtidig formår de at gøre det hyggeligt for både ryttere og tilskuer, fortæller Kathrine.

I år er Kathrine blandt andet klar med Quickson Ask Z e. Quidam de Revel/Landlord som Kathrine allerede har haft en del gode ture med her i 2016. Sammen vil ekvipagen deltage ved Odense Horse Festival i de trestjerne klasser ved stævnet. Udover Quickson Ask Z medbringer Kathrine også Landlyst Shania e. Solos Landtinus/Solos Carex samt den brune hoppe Lolita DD.

Som forberedelse frem imod Odense Horse Festival har Kathrine været aktuel med hestene ved flere stævner her i foråret. Blandt andet havde hun Lolita DD og Quickson Ask Z med til start ved Bækgaardens udendørs springsstævne i slutningen af april. Desuden tilføjer Kathrine: - I år har vi startet udendørssæsonen i Arezzo, hvor vi har haft mulighed for at springe på græs inden stævnet i Odense.

Kathrine glæder sig og ser frem til stævnet i Odense og tilføjer: - Jeg glæder mig allermest til at følge nationsspringningen samt se en masse god sport leveret af verdens bedste ryttere.

Se hvem der ellers deltager ved Odense Horse Festival i år.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen