Godt fra start i Hillerød

23-11-2013 09:39

B- og C-stævnet i Hillerød Sportsrideklub er kommet rigtig godt fra start med fredagens helt store vinder Lærke Isabell Godsk

Copyright Ridehesten.com
Lærke Isabell Godsk - her på Colligan's BJ. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

Denne weekend står i ponyspringningens tegn i Hillerød Sportsrideklub, hvor der i eftermiddag afvikles finale i Nord-Vest Box Stil Cup.

Fredagen startede med en LB1*, som for de tre kategorier blev vundet af Lærke Isabell Godsk på Peanut med nul fejl i omspringningen i tiden 23,88 sek., Freja Høyer Pedersen på Hamtaro med nul fejl i omspringningen i tiden 26,64 sek. og Michelle Tiedebøhl på Storm med nul fejl i omspringningen i tiden 29,73 sek.

Vinderne i LA1* blev henholdsvis Lærke Isabell Godsk på Million Dollar Baby med nul fejl i omspringningen i tiden 23,16 sek., Hannah Smith-Nielsen på Dromard Snowdrop med nul fejl i omspringningen i tiden 24,31 sek. og Lærke Olesen på Foxcourt med nul fejl i omspringningen i tiden 24,84 sek.

MB1* blev vundet af Emilie Louise Weilsby på Sörgårdens Dik-dik med nul fejl i omspringningen i tiden 21,80 sek., Josefine Folman Bach på Casco med nul fejl i omspringningen i tiden 23,19 sek. og Jeanne Keller på Misty med nul fejl i omspringningen.

Dagens sidste klasse, MA1*, blev vundet af Lærke Isabell Godsk, der hermed tog sin tredje sejr, denne gang på Whitney med nul fejl i tiden 44,78 sek., Anna Victoria Weilsby på Just Malone med nul fejl i tiden 50,83 sek. og Johanna Krogh Bendixen på Enggårdens Conrad med nul fejl i tiden 55,54 sek.

Se flere resultater her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen