Gram Jacobsen: Det var en mega fed oplevelse

01-03-2020 11:55

Danske Frederikke Gram Jacobsen er en af de mange danskere, der denne weekend har været til start i belgiske Lier, og det er blevet til flere flotte placeringer til den danske ekvipage

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina. Foto Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Årets første internationale stævne for den danske ekvipage Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina har været en succes.

Ekvipagen sluttede stævnet af med en flot andenplads i kür lørdag, hvor Frederikke og Zafina leverede et flot program, der af dommerne opnåede en samlet score på 73,708 procent.

Men faktisk har ekvipagen leveret 3 flotte præstationer, der har givet flere placeringer til følge.

Allerede på stævnets første dag kunne ekvipagen nemlig stille sig øverst på podiet og indtage sejren med 72,1 procent.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Juniorerne skulle først ride sent om aftenen, og jeg var en af de sidste i klassen. Men selvom det var sent, så var Zafina vildt godt gående, fortæller en meget glad Frederikke Gram Jacobsen om det flotte resultat.

Copyright Ridehesten.com

På stævnets andendag oplevede den danske rytter en lidt mere sensitiv hest, men alligevel fik makkerparret vist et fint program, der resulterede i en 5. plads.

– Det var en rigtig god afslutning på et fantastisk stævne. Noget af det hyggeligste til stævner er fællesskabet, og det er vildt fedt, hvordan vi alle bakker hinanden op. Vi er altid glade på hinandens vegne, og det er så fedt at være en del af, slutter Frederikke Gram Jacobsen.

Copyright Ridehesten.com

Juniorrytter Maja Emilie Leth var også på banen i gårsdagens Kür, hvor hun i sadlen på Stasia Eg lagde sig på en 9. plads med 68,508 procent.

Hos ungrytterne blev bedste danske ekvipage Laura Jarlkvist Rasmussen og Aatoftens Dornier på en sjetteplads med 73,933 procent. Cecilie Hedegaard og Silhuet sluttede i går på 10. pladsen med 71,075 procent.

Se alle resultaterne HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner