Grand Prix-hest solgt ubeset til USA

29-06-2015 09:57

Sidst i april måned annoncerede Dressurstald Willum-Thomsen med en Grand Prix-dressurhest til salg i Ridehesten.coms salgsdatabase. Hesten Canel V er nu solgt ubeset til US

Den 13-årige DV-vallak Canel V e. Come Back II/ Lobster /Raubritter (opdr. Viegård Stutteri) er blevet solgt til USA via Dressage DK, der har prøvet hesten og anbefalet den til sin amerikanske kunde.

- Det er altafgørende for den slags handler, at der er en god video i annoncen, mener Jesper Bæk fra Dressage DK, og så skal en evt. udenlandsk køber selvfølgelig have fuld tillid til sin kontakt i Danmark.

Det er Jesper Bæk overbevisning, at mange kunder tænker "Hvis ikke sælger har video af hesten, så har de ikke noget at vise frem". Derfor vil han råde alle med en rigtig god salgsvare at få lavet en ordentlig video for at få skabt interesse omkring hesten.

I dette tilfælde havde kunden ikke mulighed for at flyve til Europa for at prøve hesten, men var næsten klar til at købe den på basis af videoen.

- Den sidste overbevisning kom så, da jeg test-red hesten og kunne fortælle kunden, at den var helt fantastisk at ride på, fortæller Jesper Bæk.

Dressurrytter Joachim Chr. Thomsen fra Dressurstald Willum-Thomsen har haft Canel V i træning siden august 2013, hvor han startede med at ride MA og har uddannet den frem til sin Grand Prix-debut.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen