Grand Prix og 5-års finaler venter i Falsterbo

12-07-2019 08:54

I dag fredag afvikles Falsterbo Grand Prix samt finalen for 5-års heste på springstadion, mens dressurrytterne går igang med Grand Prix og U25 Grand Prix

Copyright Ridehesten.com

Der bliver høj aktivitet ved Falsterbo Horse Show i dag. Grand Prix springningen, som normalt afslutter konkurrencerne i Falsterbo, afvikles i dag, fordi søndag eftermiddag er afsat til Longines Nations Cup. 
I dag skal Andreas Schou og Torben Frandsen forsøge at kvalificerer hhv. Chacolot BS og Boulahrouz ind i Falsterbo Derby, som er lørdagens højdepunkt på springstadion. 

I dag er det også tid for finalen i 5-års springchampionatet. Søren Møller Rohde, Shannon Mejnert, Stepanie Jones og Maria Bjørnkjær Asferg er kvalificeret til finalen, der forventes at starte kl. 13. 

Longines Grand Prix of Falsterbo starter kl. 15 med danske ryttere til start: Thomas Sandgaard/Amarone, Torben Frandsen/Quirock, Andreas Schou/A-Girl, Kim Kristensen/Albert K og Søren Møller Rohde/Todt un Prince Ask

På dressurstadion starter dagen med CDI3* Grand Prix, hvor Signe Kirk Kristiansen/Her Highness O og Severo Jurado Lopez/Rialto Star er til start. Sidste klasse på dressurbanen i dag er en U25 Grand Prix med deltagelse af Caroline Hartmann/Broholms Don Sure og Line Miller Danielsen/Dakapo, så der er fuldt dansk program i Sverige også i dag. 

Se dressurresultater HER  - og springresultater HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen