Grand Prix-sejr og ny bil til Charlotte

26-11-2014 09:21

Den danske springrytter Charlotte von Rönne satte i weekenden den tyske elite på plads, da hun og Cartani i Chemnitz snuppede den bil, der fulgte med sejren i Grand Prix 

I Großer Preis von Sachsen i Chemnitz var den internationale springrytter Charlotte von Rönne uovervindelig. Med holsteneren Cartani vandt hun som den eneste fejlfrie i omspringningen og kunne dermed køre fra stævnet i en helt ny bil fra Autohaus PICHEL GmbH.

- Cartani har været i super form efter sin"baby-pause" og hans føles dejlig frisk og motiveret, fortæller Charlotte, der blev mor tidligere på året og i den forbindelse havde givet Cartani fri.

Med sejren henviste den danske rytter, som er gift og bosat i Tyskland, de tyske ryttere Henry Vaske og Holger Wulschner til anden- og tredjepladserne.

- Vi var de eneste fejlfri i både hoved- og omspringning, men det vidste jeg ikke, før jeg red ind, så vi red meget stærkt for at lægge pres på de andre, hvilket resulterede i, at de også måtte risikere en del og derigennem fik de fejl, forklarer Charlotte om tilføjer, at det var et super stævne i Chemnitz.

 

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen