Charlotte i front ved DM

12-05-2013 12:20

Britt Carlsen

Klokken 14 i eftermiddag starter DM for seniorer. Feltet i år er særdeles stærkt, og en af de rytter, som ser ud til at kunne sikre en medalje er Charlotte von Rönne, der er fejlfri på Cartani - hør hende fortælle om sine forventninger til mesterskabet i et web tv klip i denne nyhed

Copyright Ridehesten.com
Charlotte von Rönne er blandt favoritterne til titlen i år. (Foto: Ridehesten)

20 ryttere mødes i eftermiddag for at afgøre det danske seniormesterskab i springning. Det er stort set hele den danske elite, som er til start i Kolding hos Absolute Horses denne weekend, og det betyder også, at der er kamp om placeringerne. 

For rytterne er det også vigtigt at gøre et godt indtryk på landstræner Lars Pedersen, der holder et vågent øje med rytterne også denne weekend, med tanke på det tredobbelte Europamesterskab der afvikles i Herning til august.

Tre ryttere er fejlfrie efter fredagens to runder: Linnea Ericsson/Party Dance, Andreas Schou/Vivaldi K og Charltote von Rönne/Cartani. Thomas Velin er noteret for en tidsfejl, mens Christian Schou, sidste års damarksmester Søren Nørgaard Pedersen, Kim Kristensen, Thomas Sandgaard og Lars Bak Andersen hver har fire fejl. Kim Henriksen, der sidste år vandt sølv efter to fejlfrie runder i søndagens afgørende finale, har fem fejl inden dagens finaler, det samme er Carsten Ganderup noteret for.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen