Guld til Camilla og Rose

20-08-2017 18:58

Maria Lerche Mortensen

Ved DRF-mesterskabet for juniorer og ungryttere blev der i dag afholdt flotte kürfinaler, hvor der blev byttet lidt om på placeringsrækkefølgerne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var med lidt blandet vejr at Agria DRF mesterskaber i dressur for juniorer og ungryttere i dag blev afholdt på Ringsted Sports Rideklubs nyanlagte bane, der virkelig gjorde at rytterne kunne ride på en flot og gennemført stævneplads med stemningen i top.

I juniorrytternes mesterskab havde Camilla Søndberg Thomasberg Andersen og den velgående Rafaella K lagt god afstand til konkurrenterne i de to ordinære programmer, hvilket betød at hun i dag havde råd til at der i küren blev byttet lidt om på rækkefølgen. Men med tre ridt til over 74 % kan Camilla kalde sig danmarksmester for juniorer 2017.

Det var Karoline Rohmann der i dag opnåede flest points i küren med hoppen Noosa Melody, og hermed kunne hun modtage sølvmedaljen efter at have opnået over 72 % i begge ordinære programmer og 75,7 % i küren i dag. Bronzemedaljen gik til Victoria Kuusisto Pedersen med Langkjærgaard’s Donna Fetti der fredag og lørdag opnåede over 71,6 % og i dag i kuren opnåede 74,8 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var ikke til at forudse hvordan ungrytter-mesterskabet skulle ende, der blev nemlig byttet meget rundt i dagens finale. Rose Marie Henriksen og Josefine Hoffmann lå efter de to første dage super tæt, kun 0,3 % skilte dem ad. Men guldet gik til Rose Marie Henriksen der i dag red smilende på banen med Donna Silver og leverede en sejr i kürfinalen med 72,750 %.

Sølvmedaljen gik til Josefine Hoffmann, der kun har dannet par med Hønnerups Driver i ganske kort tid, parret opnåede i dag 71,450 %. Maria Dahl-Bruun og Volstrupgaards Cassiopeia blev i dag nr. 3 i küren med 70,875 % og dette betød at parret kunne modtage bronzemedaljen ved præmieoverækkelsen.

I morges red juniorrytterne deres B-finale, og her tog Karoline Rohmann sejren med Jakas Don Louvre med 73,937 %, imens Anne Sofie Schurmann Thomsen på Alonso tog andenpladsen med 70,187 %. På tredjepladsen var Maria Mejlgaard Jensen at finde med Diva Rævdal, parret opnåede 69,750 %.

Ridehesten.com havde i dag en fotograf til stede, husk at se billederne her på siden i starten af den kommende uge!

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen