Guld til Hallundbæk

21-05-2017 15:13

Britt Carlsen

Det blev Clara Hallundbæk som holdt familiefanen højt ved dette DM, da hun i sikker stil red dobbelt nul i finalen for juniorer og sikrede guldet

Nyheden fortsætter efter annoncen

21 ryttere tørnede sammen i anden afdeling af DRFs mesterskab for juniorer (U18) ved Absolute Horses velbesøgte DM-stævne. Stemningen var i top under hele klassen, og publikum fik spænding for alle pengene, da Clara Hallundbæk red på banen som sidste rytter - hun kunne afgøre klassen til egen fordel, men det krævede et fejlfrit ridt, og det leverede hun og Quimono de la Roque. Det var Claras første mesterskab til hest, hun har tidligere vundet på etterpony, og som hun sagde: Det er bare om at holde hovedet koldt - og det gjorde hun.

Laura Baaring Kjærgaard kom til finalen med en tidsfejl, og med et fejlfrit ridt og et ridt med en tidsfejl sikrede hun sig andenpladsen. - Ham har jeg savnet, sagde Laura om Baileys BH som har haft en længere skadespause. Det var derfor også helt ok for Laura ikke at skulle i omspringning mod Clara. Baileys BH blev tidligere redet af den succesfulde og meget talenterede Alexandra Sisseck, som i 2013 mistede livet i en tragisk højresvingsulykke.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der måtte omspringning til om bronzemedaljen mellem  Anne Katrine Kolborg Johansen/Abildgaards Sonate og Christine Thirup Christensen/Lui Viton - den omspringning trak Christine sig sejrrigt ud af. 

Se resultatet HER

Læs mere om DM-stævnet i magasinet Ridehestens juni nummer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen